Är sanningen farlig?


Vi får veta vad äldrevården, sjukvården, kriminalvården och barnomsorgen kostar. Kostnader för alla möjliga grupper i samhället redovisas öppet. Så måste det förstås vara. Ett land eller en kommun kan inte skötas om man inte får räkna med alla kostnader och jämföra dem med alla intäkter.

Inte hotas vårt människovärde av den öppna redovisningen vad våra skattemedel går till. 

Men denna självklara regel har tydligen ett undantag har vi nu fått klart för oss. Vad invandringen kostar, det måste hållas hemligt för oss. Man kan undra varför.

Marita Ulvskog menar att invadrarnas människovärde kränks av att vi får veta vad de kostar oss skattebetalare. Tror hon att vi är så dumma så vi tror på henne?

Sanningen är en annan. Politikerna vet att denna kostnad är så stor att allting annat måste få minskade resurser. Sjukvården minskas, försvaret, ja allt ska det snålas in på. Gamla på hemmet får bara ett halvt ägg till frukost och personalen är så underbemannad att de gamla vanvårdas.

Men massinvandringens kostnader måste hållas hemliga. Skulle folket bli för upprört om de fick veta sanningen? Är sverigedemokraterna det enda parti som törs slåss för öppenhet, demokrati och yttrandefrihet? Är alla andra partier bara fega ynkryggar? Jag skäms över vad Sverige har blivit! Sverige har blivit ett åtlöje utomlands. Nu jäser missnöjet.

Annonser

6 svar

  1. Sanningen vill ingen höra nuför tiden tyvärr

  2. Personligen är jag inte sverige demokrat men vissa punkter är bra andra helt åt helvete! Dom är nog rädda för konsekvenserna!

  3. sanning har aldrig varit sverigedemokraternas starka sida de ljuger och förvränger allt för att passa dem själva, rasister och nasister är de hela bunten. De har inte sagt ett sant ord om invandringen, allt om hur de ställer grupper inom landet mot varandra är ju bara befängt, sen ljuger de om hur invandrare får bidrag mm, lögner lögner och åter lögner, och det är ju beklagligt att sånna som du tror på vad de har att säga

  4. Mycket bra att du tar upp denna fråga Monica. Ja, jag tror sanningen är farlig för de styrande politikerna. Den sakliga debatten är det faktiskt Sverigedemokraterna som står för idag. Tyvärr, för det är egentligen ett parti som inte borde behövts. Men eftersom samtliga riksdagspartier har kommit överens om att göra invandringspolitiken till en helig ko som inte får ifrågasättas eller diskuteras så behövs Sverigedemokraterna.

  5. Ja, jag tycker också att det är ett märkligt beteende att inte detta betraktas som offentliga uppgifter …Borde man inte kunna kräva det?

  6. Janakke:Att ställa grupper och individer mot varandra är just vad politik handlar om. Prioriteringar kallas det.Oavsett vad du tycker om det så är det så att invandringen måste finansieras. Någon måste alltså betala för det. Höja skatten vill ingen, förutom Vänsterpartiet.Vad återstår då? Jo att omfördela resurser från andra i samhället, bland annat från pensionärerna.Är detta verkligen så svårt att förstå? Man kan tycka att det är rätt eller fel att invandringen ska få kosta oss pengar, men jag förstår inte varför vissa måste förneka vissa grundläggande fakta, som t ex att invandringen kostar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: