Birro – de förtrycktas talesman


Heder till dig, Macus Birro, för din artikel ”Hetsjakten på sjuka har gått för långt”! Du ställer dig på förlorarnas sida. Politikerna står tyvärr på vinnarnas sida. Sverige är illa ute. Ingen tar något ansvar för någonting. Politikerna blundar för människors lidande. Det är alltid någon annan som har ansvaret. Sverige styrs av feghet och förakt för svaghet och beundran för egoisternas människoförakt. Jag tror tyvärr inte att någon makthavare kommer att reagera. De har ju sitt på det torra och deras empati är noll. Sverige kommer förr eller senare att explodera av de förtrycktas missnöje och berättigade vrede.

Annonser

7 svar

  1. Denna hetsjakt på sjuka som har jobbat ut sig för detta samhälle blir behandlade sämre än invandrare

  2. Har en närstående som har en stressdeprition som mår mycket dåligt av FKs behandling

  3. Mycket bra av Birro pålysa denna oträttvisa som förekommer i detta allianssamhälle sjuka blir sämre behandlade än invandrare det måste till kraftag av oppositionen mot denna hetsjakt.

  4. Tack Birro att du tar upp detta som drabbar sjuka i alliansverige jag har bara ett ord ”förjävligt”

  5. Bra av dig Marcus Birro att ta upp denna hetsjakt på sjuka är själv drabbad med indragen sjukersättning har läkarutlåtande av två läkare att jag inte kan ta någon typ av arbete ändå säger FK att jag skall gå till Arbetsförmedlingen klarade inte av att anmäla mig på AF grund av min deprition, då nollade FK min SGI.Har ingen inkomst sedan 071101.AF säger att du har har ramlat mellan stolarna och jag är inte den enda.Sju mån.utan skriftlig utlåtande från FK i Karlstad fick ett muntligt 071029 då jag själv tog kontakt med handläggeren då var det en dag kvar av min ersättningperiod.Tack för ordet

  6. Hetsjakten på sjuka från Alliansen har gått alldeles för lång finns det ingen Empati i denna regering.När kommer STJÄRNAN som under andra världskriget,eller blir det en Tatuering,för de som inte orkar arbeta längre i detta Reinfeldska Allianssverige.

  7. Så rätt. Jag har explodrat litet redan på min blogg. Kul när Birro får plats att utveckla några centrala begrepp som människovärde och humanism. Det är solidaritet. Men jag tvivlar på att vi kan göra så mycket mer än att å dem att skämmas. Till det skulle vi behöva ett alternativ, och Mona verkar ha somnat meda facket slickar sår som aldrig hinner läka innan de får nästa sår. Ibland tror jag att sossarna ville detta, de har ju faktiskt själva börjar sabba pensioner och försökringskassa. Bra blogg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: