Inget tak för invandringen!


Jag tror inte mina ögon. Migrationsverket berättar att det finns inget tak för hur många som får komma och få bidrag.

Inget tak! Läs på Frågor och svar under Asyl & flyktingar. De kommer med flyg, tåg bil och båt. (De har råd med dyra biljetter.) Och med hjälp av smugglare. Och de flesta saknar papper.

Annonser

12 svar

 1. Fruktansvärt oansvarigt. Detta är början till slutet för Sverige.

 2. Ja, det väcker helt klart en del farhågor och oroskänslor …

 3. Förstår du vad många av dem gått igenom för att ”få råd med dyra biljetter”???!!!!

 4. Men jag hållermed om att invandringen behöver regleras bättre!!

 5. Va, var står det?

 6. Helt sjukt:(

 7. Bevara Sverige Svenskt har årsmöte!Emma, bullshit…Sv Man, farhågor? Marianne, Fakta, underbyggd?Marianne, hur?Monica, vari ligger det farliga?Vill du sätta ett tak? Vill du bvar den som säger nej till den första asylsökanden, från en krigshärd, efter att din gräns är nådd?

 8. Inget tak för stadsskulden…Hur många svenskar ska svälta för att vi har en migrationspolitik som är katastrof?

 9. Till Anonym: På Migrationsverkets hemsida, under frågor och svar,Asyl& flyktingar. Plarre frågar vari ligger det farliga. Svaret kan du få bl.a. på You Tube. Muammar al Gaddafi håller ett tal och säger att Europa inom några årtionder kommer att vara muslimskt.Houari Boumedienne sade i FN att muslimerna kommer att ”erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn.”Europa är på väg att bli muslimskt och politikerna blundar för de negativa följderna.Kunskap och insikt finns bl.a. på Axess TV, Global Axess: En tredje muslimsk offensiv mot Europa, Den gröna facsismen och Globaliseringen och terrorismen.

 10. Plarre; svara då på detta; i Italien står invandrare/flyktingar för en oförskämd dl av det grova våldet (mord, våldtäkter och rån) är detta något positivt, något som tillför Italien något BRA?

 11. Tack för att jag får bo i Sverige som kan ta emot flyktingar och behövande från andra länder. Mitt liv berikas oerhört mycket av mina vänner från Afrika, Asien, mellanöstern och andra delar av världen. Jag hyllar mångkulturen i Sverige.

 12. Jag vill säga bara att kriminella får stanna och finns inget tak hur många kriminella ska får stanna och det är lättare för kriminella att få stanna i Sverige.Jag kom till Sverige för 10 år. Jag fick inte arbete, fick inte studera. Jag lämnade min hemland den helvete. Jag vet varför jag får inte stanna därför att jag kommer från fårna sovjet land Vitryssland. Sverige är rädd frö ryska talande immigranter. Vi är som pest för Sverige. Läs mer på blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: