För rätten att vara Kvinna – mot feminismen


På bloggen Konservativa perspektiv hittade jag detta suveräna inlägg ”Kvinnlig värnplikt – nej tack! 

Jag blev varm om hjärtat av hans försvar för kvinnans rätt att vara Kvinna.

Ett smakprov (först citerar han en artikel han retat sig på):

Låt mig taga min ilskna utgångspunkt i följande referat av artikeln i SvD:

“Det (är) ganska häpnadsväckande att vi i Sverige 2008 har en lag som gör skillnad på män och kvinnor. Om fler kvinnor togs in skulle försvaret bli mer effektivt och jämställt”, skriver Körlof som menar att Försvarsmakten fortfarande genomsyras av fördomar mot kvinnor.

Nej. Nej. Nej!

Jag är kategoriskt emot att kvinnor ska göra militärtjänst utanför civilförsvaret. Försvaret är inget jämställdhetsprojekt, det är det främsta verktyget för rikets säkerhet.

Den stora nackdelen med kvinnor i krig är att det är kvinnor som föder barn, och att de behöver lugn och ro under en ganska lång tid för att kunna göra det.

Ett femårigt krig där bara männen stupar dödar inte folket. Men ett femårigt krig där både de unga männen och kvinnorna stupar dödar hela folket. Så enkelt är det.

Gå in och läs själva!

Annonser

3 svar

  1. Min far sa en gång till mig att kvinnor inte ska ut och kriga. Jag blev upprörd och frågade varför.” För att kvinnan alltid är viktigare än mannen. Ni är mödrar”Själv så tycker jag nog att det ska vara frivilligt, för vi är alla olika.Inte heller alla män platsar i det militära. De kvinor som klarar av det och vill, som är starka, och har intresset, bör få den möjligheten.Jag vill det inte själv.

  2. Vem gör bebisar om mammorna är utan män i fem år?Och varför göra bebisar under ett krig?Jag förstår inte riktigt resonemanget.Är jämställdhetsarbetet ett projekt för dig?

  3. Till Mumlans Ränder: Männen turas väl om och avlöser varandra, de får hempermission. För att garantera släktets fortlevnad tenderar människan, styrd av sina instinkter, att föda fler barn vid krig och oroligheter.Svenska feminister,utom särartsfeministerna, sviker de moderliga,kvinnliga kvinnorna och ställer dem utanför jämställdheten. Feministerna föraktar moderskapet. De nedvärderar kvinnor som vårdar egna barn. De har fördärvat livet för oss alla.Min lösning är; skatt efter försörjningsbörda, barnomsorgspeng till alla barn, även hemmabarnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: