Sharialagar i Sverige?


Dick Erixon skriver bra och kunnigt.

Läs själva:

I Svenska Dagbladet kan vi läsa att landstingen på skattebetalarnas pengar utför skönhetsoperation för att uppfylla myten om ”oskuldens mödomshinna”, eftersom det är ett krav för giftemål i “hederskulturer”: Landstinget utför ”oskuldsingrepp”, Risk att rädslan utnyttjas. Men snarare än att tala om vad detta beror på, skriver SVD: “Familjerna kräver att den unga kvinnan ska vara ‘oskuld’ och beviset ska synas, som blodspår efter en brusten ‘mödomshinna’.” Vilka familjer?! Här censurerar medierna och visar därmed samma hänsyn till sharia som landstingen.

Är det ingen i svenska etablissemang som står upp för svenska traditioner längre? Och så undrar man varför sverigedemokraterna får ökat stöd…

Jag kan bara instämma.

Annonser

7 svar

  1. Vi kanske ska börja tro på jultomten också…Ska sjukvårdens resurser användas till att skapa en verklighet utifrån myterna istället för att bedriva sjukvård…Jajaja, varje kultur har sina ”skönhetsoperationer”, kanske landstingen i framtiden uteslutande ska syssla med ytliga skönhetsoperationer av friska unga människor…Dom sjuka som inte blir friska av sig själva får dö, såvida man inte är rik, förstås!

  2. Man kan kanske kalla det censur, men jag tror nog att alla förstår vilka grupper det handlar om. Media vet inte riktigt hur de ska förhålla sig till frågor som denna eftersom det innebär ett ifrågasättande av det goda (alltså enbart goda) mångkulturella samhället. Det vettiga skulle väl vara att utvisa män som tvingar sina döttrar att leva som fångar i ett medeltida klansamhälle och låta tjejerna få stanna här så att de får leva som de vill.Sverigedemokraterna får ökat stöd just på grund av sjuka beteenden som vi fått hit med invandringen. Själv kommer jag att rösta på sd i ren protest år 2010.

  3. Och exakt vad har sharia med hederskulturen att göra??Svar: Ingenting!!Du vilseleder både dig själv och dina läsare med ditt inlägg!

  4. Låt folk göra som de vill. Många som kommer hit har levt i kulturella enklaver i flera hundra år om inte tusen. Att de skulle ändras på något decennium låter ju helt otroligt. Låt Kristna- Judiska- Muslimska- Ateistiska- Whatever- enklaver leva det liv de vill och därför måste staten ta hänsyn till olikheter.

  5. Anonym; inget vilseledande alls. Enligt sharia så får en man eller kvinna ej ha samlag om de inte är gifta. Straffet för detta är piskning. Att vara oskuld är alltså väldigt viktigt enlig sharia-men går inte att kolla på män och egentligen inte heller på kvinnor som man tror.

  6. Jag blev oxå upprörd när jag läste om det här. Hur kan man med skattepengar fortsätta att underblåsa detta förfärliga synsätt på kvinnor? Jag blir verkligen upprörd över det… http://blogg.aftonbla

  7. Mu; du menar att vi ska låta olika etniska grupper leva som de vill, de ska inte följa våra lagar? Vi ska alltså tillåta hedersmord, könsstympning och hedersvåld?Vilken människosyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: