Utländska brottslingar blir svenska


Det är skamligt att media döljer identiteten på brottslingar när de är av utländsk härkomst. Då låtsas man att de är svenska. Därmed skuldbelägger man det svenska folket, som framställs som mer brottsbenäget än det i verkligheten är.

Dagens program ”Brott: Snattarna” handlar om ett gäng grabbar som ägnar sig åt systematiska butiksstölder. Deras namn är ändrade till svenska och svenska röster ersätter deras egna. Det är ju så ”känsligt” för de inblandade ursäktar man sig med.

Vem tror man att man kan lura?

Det var sådant hyckleri som gjorde att jag, för ett år sen, kollade Sverigedemokraternas partiprogram. Det visade sig vara det klart bästa i mina ögon.

Jag vill inte att oskyldiga svenskar ska bära skulden för invandrarnas brott!

Annonser

3 svar

  1. Inte för jag misstror dig – absolut inte – men hur vet du att just dessa ungdomsbrottslingar är invandrare?

  2. Jag tror inte att de hade behövt använda falska röster om det varit svenska grabbar. Svenska brottslingar uppväcker ju inte svenska folkets hemska ”rasim”.

  3. Följande är hämtat ur BRÅ:s rapport 2005:17Tabell 9. Misstänkta personer tillhörande olika grupper i populationen. Jämförelse med andelarna i hela populationen (överrepresentation).ÖverrepresentationBåda föräldrarna födda i Sverige 0,8Ena föräldern född i Sverige 1,1Båda föräldrarna födda i utlandet 1,6Själv född i utlandet 2,0Född i ett land i utanför SverigeNorden utom Sverige 1,4EU15 utom Danmark, Finland, Sverige 1,1Nya EU10 länderna 1,8Övriga Europa inklusive Turkiet och Cypern 2,1USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland 0,9Övriga Nordamerika, Centralamerika etc. 2,6Sydamerika 2,6Västasien 3,0Södra centralasien 2,5 Sydostasien 1,7Östasien 0,8Nordafrika 3,7Östafrika 2,8Övriga Afrika 4,2Oklassificerad 1,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: