Muslimers krav på Sverige


Svensk kultursmitta gör unga muslimer brottsliga. Det tycks i alla fall vissa muslimer anse.

Från Sveriges Muslimska förbund, Mahmoud Aldebe, kommer denna upplysande artikel med rubriken: ”Det [!] glömda minoriteten”.

Där får vi veta att av Sveriges ca 470 000 muslimer vill ca 15 procent ta avstånd från islam och leva som svenskar. Resten, 85 procent, vill leva som muslimer och har stora krav på Sverige. Det är Sverige och svenskarna som ska anpassa sig till muslimerna. De har ingen tanke på att ta seden dit de kommer.

Dels har man krav på ”särlagstiftning” och dels kräver man att bli behandlade som de infödda svenskarna. Det är ju oförenliga krav. Men det bekymrar dem inte.

Man menar att problemen mellan svenskarna och muslimerna beror på att svenskarna inte förstår skillnaden mellan den kristna religionen, som är ”individualiserad”, och islam, där ”religionens kollektiva yttringar” är viktigast. Islam är ”ett sätt att leva” snarare än ett trossystem.

Muslimerna kräver ”rättelse av svenska familjerätten för att anpassa den (till) islam”.

De mer än 185 lokala islamiska församlingarna önskar ”en moské i varje stad”. Vidare kräver man en kväll enbart för kvinnor och en kväll enbart för män i simhallarna, betald ledighet på muslimska högtider, ledighet för fredagsbönen, halalslakt, egna begravningsplatser och imamutbildning.

”Det största problemet som muslimer står inför är majoritetsbefolkningens synsätt. Samhället gör sig ständigt skyldig till assimilerings försök av landets invandrare.”

”Det största problemet i integrationspolitiken är att andra generationens barn och ungdomar inte finner sig tillrätta i vardagslivet. Detta ses vara uttryck för negativ svensk kulturpåverkan som smittat av sig på de unga.”

Visar inte detta att de flesta muslimer vill skydda sig från negativ påverkan från den, som de anser, dekadenta västerländska kulturen, som dessutom smittar deras ungdomar med brottslighet?

Experimentet med att blanda så vilt främmande kulturer med varandra har redan visat sig leda till enorma problem och bör snarast avslutas.

Annonser

Ett svar

  1. Ruskigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: