Feminister – be svenska folket om ursäkt!


Barnen har nästan ingen tid alls med sina föräldrar i dagens Sverige. Vid ett års ålder börjar de ”skolan”, där de får tävla med tjugo barn om två fröknars uppmärksamhet. De minsta och svagaste riskerar att inte bli sedda och bekräftade alls. Föräldrarna jobbar hela dagarna, ingen har tid med barnen. Är det underligt att barn och unga mår så dåligt? De är ju övergivna av vuxenvärlden.

Detta elände började när feministerna fick inflytande. De har fördärvat familjerna, föräldrarna och barnen. De förvandlade Erlanders trygga folkhem till ett omänskligt, hårt, hjärtlöst karriär- och konsumtionshelvete.

De borde be oss alla om ursäkt!

Annonser

14 svar

 1. Väx upp och ta steget in på 2000-talet!

 2. Jag är själv sosse, jag är för jämställdhet, däremot tycker jag att feminism ställer till många bekymmer, och handlar ganska sällan om lika rättigheter för män och kvinnor, allt för ofta handlar det om folk som vill skaffa sig egna fördelar. Frågar du mig är de inte bättre än männen som beter sig på ett sätt man kan ifrågasätta. Sen är jag definitivt för att folk ska få vara sig själva och få utrymme, problemet är när somliga försöker se till att kvinnor inte får vara kvinnor och män inte får vara män, utan att man ska ha något sorts standardkön.

 3. Förlåt men jag ser inte hur de skulle ha gjort det sämre för barnen.Att föräldrar tvingas jobba mer har inget med feminister att göra utan med den inhemska politiken samt den internationenlla, oavsett vilka som styrde & när.Man kan tycka mycket om folk men att skylla ALLT på en grupp människor är inte särskilt genomtänkt.

 4. Tänk om det vore så enkelt? Du får nog förtydliga dig lite mer än så…om ditt argument ska hålla. Vad menar du med feminist…och vilka syftar du på? Barns och även vuxnas utslagning i samhället har ökat för varje år..Idag är konkurrensen knivhård om både jobb, utbildning, bostäder mm Ngt som bör ses i ett större samhällsperspektiv än bara via barnuppfostran. Det var ju förresten folkhemsrörelsen som banade vägen för bättre förutsättningar för alla barn oavsett inkomstgrupp…Vi fick bättre bostäder och sverige blev ett rikare land att växa upp i. Fler fick bla möjligheten tid högskolestudier. Du kan väl ändå inte skylla på att enbart feministerna såg till att höja svenskarnas levnadsstandard och bli en världsledande industrination? Det är ju tack vare Folhemsrörelsen som bla kvinnor fick det bättre, sjukvården ansågs vara bäst i världen och svensk boendestandard en norm. Tycker du barnen som växte upp i slum på 20-30-talet hade det bättre?

 5. Nä du det är tack vare män som min morfar…som byggde upp fackföreningsrörelsen…byggde sin egen Folhemsvilla åt min mormor, mamma, moster o morbror. Tog dem bort från slummen inne i fattighuskvarteren där sjukdomar o löss var vardagsmat och gav min mor möjlighet till vidareutbildning. Utan kvinnliga förebilder som ex min mor hade jag förmodligen blivit en deprimerad, överviktig och outbildad nolla som enbart spottat ut ungar likt en kossa.

 6. Jag tycker du har fel och förstår inte att du som kvinna kan tycka så…Barn har två föräldrar med lika mycket ansvar för vård och vårdnad och hela samhället måste anpassa sig till att barn är nödvändiga för allas överlevnad! Och allas ansvar!Hur gulligt var det förr när pappa höll i pengarna och mamma utförde gratisarbetet i hemmet och fick be om matpengar… och folk som levde ihop – av ekonomiska skäl – djupt olyckliga och kvinnor som inte kunde försörja sig som ensamstående… och…Äkta jämställdhet är faktiskt bra för alla! Det är framtiden…

 7. hmm…så menar du att hela den samhälleliga strukturen som finns idag beror på feminister?Hur definierar du feminist och feminism?

 8. citat: ”De förvandlade Erlanders trygga folkhem till ett omänskligt, hårt, hjärtlöst karriär- och konsumtionshelvete.”så detta beror alltså på feminismen menar du?:-)

 9. Tar för givet att du skämtar, provocerar för så här kan ingen tänkande människa uttrycka sig.

 10. jag skulle hellre ha det samhället som fanns tidigare, sämre ekonomiskt, men mer folkligt..dagens samhälle är shit

 11. Jag har aldrig träffat min farmor…hon dog innan jag föddes. Hon födde 10 barn som förmodligen ledde till hennes för tidiga åldrande och bortgång. Sug på den karamellen…Min farfar tog sitt liv när jag var 1 år…han kunde inte bära på skulden till sin älskade frus bortgång. Jag är döpt efter min farmor …Jag önskar att hon fått lika bra sjukvård som sina barn och barnbarn…då hade jag hunnit få träffa henne. Och om ngn beskyller henne, min mormor eller mamma är jag beredd att slåss för deras heder. Du borde skämmas

 12. hmmmm, förstår verkligen inte vad du menar, det du skriver verkar vara väldigt skumt

 13. ähh..en tribbe variant.

 14. Det är lite svårt att se tråden i dina tankar?Barn är inte med sina föräldrar alla timmar på dygnet, det är sant, eftersom föräldrarna jobbar. Skälet till att föräldrarna jobbar är att dom vill det. Då efterfrågar dom barntillsyn vilket ofta innebär dagis. Hemmafru som ensamt tar hand om barnen är en nyhet i mänsklig historia. I praktiken uppstod detta i slutet på 1800-talet då industrialismen slog igenom men vanligt blev det inte förrän på 30-40-talen.Det innebär att ungefär 99.99 % av människans historia har vi tagit hand om våra barn tillsammans, i familjerna och över generationerna. I det perspektivet framstår dagis som något riktigt vettigt och klokt. All utvärdering visar också att de är bra för barnens utveckling.Att feministerna är orsak till att bägge föräldrarna arbetar känns minsta sagt konstigt. En annan fråga är om vi jobbar för mycket totalt sett? Ja, kanske vi gör det. Eftersom vi lever i en marknadsekonomi där allt kostar pengar så tvingas vi, och tvingar oss själva, till att tjäna så mycket pengar som möjligt.I ett samhälle där konsumtion och statusjakt spelade mindre roll kanske vi skulle få mera tid för barnen och oss själva? Men för egen del vill jag tacka alla feminister, kvinnliga såväl som manliga, för deras kamp för jämställdhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: