Engelsmän bekräftar Sd har rätt


Nu har en grupp engelska politiker, både från Labour och Tories, fått nog, de vill stoppa ”öppna-dörrens-politiken” och kraftigt begränsa invandringen. De vill införa i princip samma politik i Storbritannien, som Sverigedemokraterna vill införa i Sverige. Därmed bekräftar de att Sd har rätt. Läs mer på utmärkta Integrationsbloggen!

Samtidigt fortsätter svenska politiker sitt hyckleri. Se här hur en av mina favortiter Jan Milld avlöjar LÖGNARNA. Milld är suverän!

Annonser

3 svar

  1. I så fall bekräftar det också att dåliga tänder är kul och att noll isolering och vattentryck är helt okej.Förstod inte riktigt det där med att det bekräftar…Säkert jag som är dum

  2. Att inte ha ett tak för invandringen är lika oförnuftigt som att inte stänga kranen när glaset är fullt. Det handlar om sunt bondförnuft. Allt fler kräver därför ett tak på invandringen. Så länge de som redan är här saknar jobb och bostad bör vi inte ta in fler.

  3. Ganska lång, men bra var den! Intressant detta, när man går in och dissikerar invanda ”sanningar” som pk-folket slentrianmässigt hasplar ur sig som ett mantra. Journalister umgås med journalister, politiker umgås med politiker. Inte konstigt att de utvecklar en egen liten, världsfrånvänd bubbla, långt ifrån vanliga människors vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: