Islamofob? Nej!


Är min avsky och fruktan för islam en sjukdom? Som trorgskräck? En irrationell rädsla för något ofarligt? Nej, absolut inte!

Istället bör den som INTE känner avsky och fasa, inför en religion som kan få en fader att skära ut tungan på sin dotter och sedan bränna henne till döds, ifrågasätta sin mentala hälsa. Detta vidriga hittade jag på bloggen ”Falkblick”.

Varför mördade han sin dotter? Jo, hon hade begått det värsta brottet av alla, hon hade lämnat islam.

Detta hände i Saudiarabien, det kanske mest islamistiska landet i världen. Där räknas detta mord  som ett ”hedersdråp” och kan ge, som mest, tre års fängelse. Ett ”riktigt mord” däremot, straffas med döden.

Tänk på detta, ni som försvarar islam! Enligt mig är islam ingen normal religion, utan en barbarisk hjärntvätt. Den värsta formen av förtryck och hjärntvätt som funnits på jorden.

Annonser

21 svar

 1. Kristendomen har varit precis lika barbarisk men det talas det tyst om.

 2. Har du läst detta:http://blogg.aftonbla

 3. tror inte många i världen är isalmofober. ingen faktiskt.annars kan man väl inte generalisera en hel religion bara för att saudiarabien gör på ett visst sätt? för saudiarabien är INTE det mest ”islamistiska” landet i världen. Lagarna kanske är det – men folket är det absolut inte. Är tex mycket värre i Pakistan.Vill man generalisera en hel religion pga vad vissa idioter tycker så finns ju massa roliga exempel :Till exempel finns det flera kristna i världen som på fullt allvar anser Gud förstörde World Trade Center för att straffa USA för att de accepterat homosexuella. Man kan inte inte säga ”hur kan ni stödja en sån religion” pga detta. / Hiro

 4. PS! Säger inte att allt inom islam är bra – det är det verkligen inte, finns massa sjuka grejer. Men man kan inte generalisera ochsäga att alla muslimer stödjer dessa galna grejer. så är det ju inte .att bete sig som om så vore fallet är banalt/hiro

 5. Islam är i sitt ursprung en mycket fin religion. Det är viktigt att studera en religion och dess mening och inte koncentrera sig bara på det vad människorna har gjort det till.

 6. Ehhm, det finns inget som heter ”isalmofober” ;)Förutom felstavet så har det egentligen inte med religion att göra öht. Det har med IDIOTI att göra. Och idioter finns det överallt – även bland islam-praktiserande.

 7. http://blogg.aftonbla…några rader om generaliseringar och fördomar….

 8. Skillnaden är att kristendomen har lämnat barbariet bakom sig, det har inte islam.

 9. Inte många är islamofober, men alla islamkritiker, med få undantag, avfärdas av PK som just sådana.Säg något land där rättrogna muslimer styr, som är fritt rån sharialagar!Att det finns muslimska länder som är värre än andra gör inte saken bättre.De rättrogna muslimerna har för stor makt för att kunna avfärdas som ”idioter”. Se bara hur de tar över i Storbritannien. Och smygande, steg för steg komer att ta över här. T.ex. halal, islambanker och ”lätta sharialagar”.Skillnaden är att kristna ”idioter” inte har en religiös statsmakt bakom sig. Det har de muslimska ”idioterna”.

 10. Kristendomen har i sekulariseringens tid lämnat det mesta av det fysiska barbariet bakom sig men de fundamentalistiska kristna är mentalt lika barbariska och inskränkta som de alltid varit.

 11. Här med: http://blogg.aftonbla

 12. Jag tror inte heller att ALLA muslimer stöder sharialagarna fullt ut. Men de som kallar sig ”rättrogna” måste väl göra det, annars är de väl inte rättrogna. Islam är underkastelse under koranen och koranen är guds ord och kan inte omtolkas, enligt de rättrogna. Glöm inte Theo van Gogh och alla som lever under dödshot.

 13. Anser du det ”fint” att profeten gifte sig med ett barn? Är profeten ett ”fint” föredöme och hans religion ”fin”? Menar du det?

 14. Skillnaden mellan islam och andra ”idiotiska och fanatiska” religioner är att islam är en statsbärande, politisk makt och har flest (?) anhängare i världen. Det gäller inte andra fanatiska sekter som har försvinnande få anhängare.

 15. känns inte som bra argument att kristna har lämnat barbariet bakom sig. det gör inte deras historia bättre och det kan inte avfärdas pga detta.precis som kristendomen hade sin mörka period förr så har islam det nu. det kommer att gå över – men aldrig om folk ska börja kriga mot muslimer i allmänhet baserat på vad vissa muslimer gör.att muhammed enligt hadither gifte sig med en 9-åring gör väl inte automatiskt att muslimer ska gå å gifta sig med en 9-åring eller hur? dåså, hur blir religionen och alla fredliga anhängare (aka majoriteten) sämre för det?Islam blir det dess fanatiska anhängare och omvärlden gör den till. Precis som den funkade stabilt i flera hundra år så kan den säkert göra det igen. Men då krävs mer sansade argument från motsidan än :”Anser du det ”fint” att profeten gifte sig med ett barn?” , ”Enligt mig är islam ingen normal religion, utan en barbarisk hjärntvätt. Den värsta formen av förtryck och hjärntvätt som funnits på jorden” och ”Istället bör den som INTE känner avsky och fasa, inför en religion som kan få en fader att skära ut tungan på sin dotter och sedan bränna henne till döds, ifrågasätta sin mentala hälsa”(det är inte religionens fel att fadern gör som han gör; precis som att det inte är kristendomens fel att korstågen hölls)/hiro

 16. Håller med dig till 100%. Jag vill inte att islam ska slunga oss tillbaka till en tid vi lämnat bakom om oss, och ännu värre än så.MargoIslam är en fin religion? Hur? På vilket sätt är stening fint? Eller piskning? Lemlästning? Jihad? Hat mot icke-muslimer?

 17. ALL religion är farlig i händerna på extremister!Man kan INTE döma alla muslimer för vad de aktivt extrema OCH kulturellt sjuka gör!!Alla muslimer bejakar INTE hedersmord, alla muslimer skär inte ut tungorna på sina barn…alla muslimer bombar inte, förtrycker inte och torterar inte!Lika lite som alla kristna håller med ”LIVETS ORD” om att ett handikappat barn bara fått straffet den skulle haft i ett tidigare liv!Å ja…den sjuka, jävla predikan hörde jag med egna öron för ett antal år sen på ett Livets Ord-möte vi gick på av ren nyfikenhet!Religion i sig är nånting som i alla heliga skrifter förnekar och fördömer våld och våldsgärningar…så även i Koranen…Vad du beskriver är dåd av psykopater, som med all säkerhet hade gjort samma dåd, vilken religion de än tillhört, å urskuldat sig med att det är order från GUD!Generalisering är nästan lika farligt som vilken missbrukad religion som helst!

 18. It would be islamfoby if there was no risk. Instead, there is a lot of risk even recognized by politicians who defends this unresponsible immigration:Imams must wait for Swedish educationhttp://www.thelocal.s…Leijonborg’s approach was criticized however by Social Democrat member of parliament Luciano Astudillo: ”It is a dangerous development. If we just let this happen, there is a risk that young, rootless people will be drawn to militant branches,” And always remember that most of muslims declares openly that they don’t want integration, they don’t want assimilation. They want and they have fought to keep their way of living inside Sweden and even if that could be against swedish culture and law as there are islamic sites in Sweden defending the right of husbands to bit the wives for exemple.http://blogg.aftonbla…That just is to be cautious, careful and nothing else.

 19. Sheevil, islam is extremist by nature:http://blogg.aftonblahttp://blogg.aftonblahttp://blogg.aftonblahttp://blogg.aftonbla

 20. ;-)…jo, det är du nog…islamofob alltså!Med hänvisning till kommentar ovan…JO, ordet inte bara finns det ÄR rättstavat också! 😉

 21. HHHHHHHHHHHH hon skulle avrättas oxå och värre blir d på domedagen för den som lämnar sin tro …….. kanske var hon inte troende från början bara var en Munafiq ( Hycklare).. Må Allas förbande var med Alla som överger sin tro Amin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: