Sverige – feministdiktatur


Feminismen, med hjälp av sossarna, tog bort den rättvisa skatten efter försörjningsbörda, på 70-talet, och införde ungkarlskatt, lika hård för den som har en stor familj och den som är ensamstående.

Dessa skattepengar ger man tillbaka till dem som lyder påbudet att alla barn skall vårdas och fostras av främmande kvinnor, inte sina egna mödrar. Därmed försvann valfriheten och alla kvinnor tvingas ut och arbeta med andras barn eller städa andras hem, bara inte sina egna.

Nu har barnen förlorat båda föräldrarna. Inga föräldrar har tid att sköta om sina barn och ge dem all den tid och uppmärksamhet, som de så väl behöver. Barnen blir olyckliga och stressade och känner sig inte älskade av någon. Hur vilsna de verkligen är märks när de blir tonåringar. Alla mår dåligt av detta.

En lydig bortamamma berättade att hennes lille pojke, på väg hem från dagmamman en dag, frågade: Vem är min riktiga mamma, du eller dagmamman? Det är tyvärr alldeles sant.

Så grymma är vi mot det käraste vi har. Bara riktigt rika familjer har valfrihet idag.

Det enda jag vill är att vården av ALLA barn ska räknas som ett viktigt arbete med omsorg om barn.

Det är inte rättvist att lilla Lisa ska få 100 000 kr av våra skattepengar, medan lille Kalle inte får ett öre för sin omsorg.

Att Lisa vårdas av främmande kvinnor och Kalle av sin mamma ska inte betyda att Kalle ska diskrimineras.

Att kvinnor som vårdas andras barn får lön, medan kvinnor som vårdar egna barn bara får förakt, är diskriminering av mödrarna och förakt för moderskapet.

Det finns faktiskt mödrar som vill ta hand om sina egna barn.

Så fort någon säger detta så blir feministerna vansinniga och hysteriska och tror att de ska tvingas tillbaka till sina barn, som de nu så lyckligt slipper ta hand om. De har förvandlat Sverige till en FEMINISTDIKTATUR. Alla sju partierna är ju feminister numera.

Är det konstigt att jag avskyr dessa feminister som gjorde oss så olyckliga?

Annonser

21 svar

 1. Ja, det finns mödrar som vill ta hand om sina barn. och fäder. Här hemma slåss vi om vem som ska få vara med barnen :O). Det känns bra!

 2. vad menar du att feminster gjort oss olyckliga? Vilka? Jag skulle inte kunna leva i ett land där jag som kvinna förtrycks, och är min mans egendom. Då skulle jag nog snart gå under. Om far och mor hjälp åt kan man vara hemma ganska länge med sina barn, så länge man inte skaffar massor av barn. Man får leva enkelt.

 3. Tack vare de första feministerna – suffragetterna i England – har vi idag allmän rösträtt för BÅDE män och kvinnor OCH vi blir myndiga vid 18. Förr fanns det en tid då vi inte alls blev myndiga utan blev våra mäns egendom… sen utvecklades det lite och vi blev myndiga när vi gifte oss men inte om vi var ogifta…. Enda sättet för en kvinna att ha en affärsrörelse var endera genom sin man eller om hon blivit änka och fortsatte med makens affärer. Vill du ha tillbaka sånt oxå? Jag menar… eftersom allt feminismen gjort är av ondo och vi lika gärna hade kunnat vara utan dem…

 4. Feminism står för lika ekonomiska och sociala rättigheter och skyldigheter oavsett kön eller klass.Jag förstår på din text att du verkligen inte vill ha detta.

 5. Verkligheten är att alltför många tvingas lämna bort sina barn, fast de inte vill och fast barnen är för små. Detta skadar barnen och föräldrarna lider av dåligt samvete. INGEN av föräldrarna kan ju nu vara hemma hos sina barn. Jag tycker det är grymt. Full valfrihet är det enda rätta. 100 000 kr till varje barns omsorg, det ger valfrihet.Varför är feminister så egoistiska?

 6. Alla små ettåringar som tvingas till dagis, tex. Är kvinnor förtryckta om de har ekonomisk möjlighet att ta hand om sina barn? Varför ska den som får flera barn och är hemma hos dem vara fattig? De ska givetvis ha 100 000 kr för det minsta och 50 000 för de äldre och betala skatt, som alla andra. Det är verklig feminism.

 7. De första feministerna var OK. Men det ursäktar inte dagens feminister infört dagistvång och förakt för mödrar som är hemma hos sina barn. Det är ren grymhet.

 8. Feminismen stå också för manshat och moderskapsförakt, krossandet av familjen, dagistvång för ettåringar, egosim och hjärtlöshet.Jag vill ha vårdlön på 100 000 kr för det minsta barnet och 50 000 kr för de äldre, till de som vårdar egna barn. Då blir även de föraktade hemmamödrarna jämlika och familjerna kan få lite lugn och ro. Om flera är hemma blir det återigen barn ute på gårdarna och lekplatserna. Nu ser man aldrig några barn, utom när de går i långa led med några dagisfröknar. Sorgligt att se deras små allvarliga ansikten. Sorgligt är också att se dem sitta i vagnar bortvända från sin förälder, ingen blick från mamman, inget leende.

 9. Congratulations! So true what you wrote.Feminists seem to think that a woman only with her divine function of giving birth has no value.I have university degree, a good work and it was my choice to work less and earn less for some time to have more free time to take care of my child which is the most beautiful and important responsiblity a person can have in life.It seems that a woman just can have some value if she behaves like a man and refute her nature.

 10. Varför är de små barnen endast mödrarnas ansvar? Jag tycker att det är båda föräldrarnas ansvar att se till att de små har de bra. Bådas. Om man sätter barn till världen ska man vara beredd att ta hand om dem också på bästa sätt, och det gäller män som kvinnor.För mig var det självklart att pappan till mina barn skulle ta samma ansvar för våra barn, det enda han inte kunde göra är att föda dem och amma dem. Men allt annat inklusive stötta mig på förlossningen till hans nästan svimmade kan han ju!När små barn lämnas på dagis gör båda föräldrarna fel. Jag tycker inte det är frihet att vara beroende av en annan människa ekonomiskt.Jag vet hur det är. Jag har sett systrar i ett muslismkt land där jag levde få stå ut med allt möjligt för att de inte kunde försörja sig själva. Det av inte vackert för barnen att se sina mödrar bli slagna heller.Jag ser det så här; föräldrarna får helt enkelt se till att sammarbeta under småbarnsåren. På alla sätt. Och leva enklare. Man tar med sig matsäck istället för att äta ute. Vi har ingen bil. Eller bostadsrätt, men bor ganska fint ändå. Vi lagar bra och billig mat. Lagar kläder. Barnen får i viss mån ärva kläder. Osv. Vi jobbar båda idag deltid och det finns stort utrymme för barnen att vara hemma flera dagar i veckan, då vi också arbetar omlott.Jag tycker det fungerar bra! Trots att vi inte har mycket med pengar. Men vi har TID för våra barn-båda två.

 11. Feminismen stå också för manshat och moderskapsförakt, krossandet av familjen, dagistvång för ettåringar, egosim och hjärtlöshet.///Jag är feminist och känner inte igen mig alls. Jag älskar att vara mor, och ger mina barn hela mitt hjärta och hela min själ. Den mesta tiden är jag tillsammans med min familj, men jag unnar mig också att träffa väninnor och komma ut. Dagistvånget beror väl inte på kvinnan? Hon är ju inte ensam förälder, utan på pappor OCH mammor som väljer att leva på ett sätt som gör att barnen måste vara på dagis.Jag är feminist och MOT att lämna barn under tre år (något halvår yngre för en del barn)på dagis! Men jag räknar med att pappan till mina barn älskar sina barn lika mycket och tar sitt ansvar.Krossandet av familjen? Här handlar det väl igen om män och kvinnor VILL leva i familj, och när man väl gör det så ahr båda ansvar för att familjen ska fungera.Hjärtlös är jag absolut inte! Jag värnar om barn, djur, utsatta kvinnor, ja alla varelser som behöver. Mina barn kommer alltid först, sedan min hund (!) och sist jag…..men jag tänker på mig själv också. Gör saker jag tycker om, som att träna med mina väninnor, gå på middag hemma hos mina väninnor UTAN familjen och det är skönt. Då är barnen med sin pappa och sedan när han vill träffa vänner så är jag hemma med barnen. Ibland är de hos släktingar ett dygn (och tycker det är superkul) och vi går ut mycket båda två.Man kan vara feminist, och en bra mor med ett gott hjärta!

 12. Det är alltid lika intressant att läsa vilka åsikter och känslor andra människor anser att man har.Vad vet du om vad jag evenuellt ”hatar”? Och vad vet du egentligen om feminism?Dina fantasier om feministers hat går inte att bemöta, det hoppas jag du förstår.Du tror dessutom att feminister har en enormt stor politisk makt vilket är helt fel!Du får nog läsa på lite mer innan du börjar nedvärdera människor som inte håller med dig i sak.

 13. Dagens familjepolitik grundar sig helt på feministernas krav. Makt? Ja. Sossefeminister har slagit fast att goda föräldrar ej ska vårda sina barn utan lämna bort dem till dagis. Förakt för moderskapet? Ja.

 14. Krossa familjen-politiken inleddes på 70-talet, på S-kvinnornas order, genom ungkarlsskatt för familjeförsörjaren. Förakt för människors självbestämmande? Ja.Och värre lär det bli med tvångsdelning av föräldrardagarna. Feministdiktatur? Ja.

 15. Men hur har du kommit fram till detta???Vilken rätt har du att tala om för andra vad de tycker och känner? Vad stödjer du dina uttalanden på?

 16. Du svarar inte riktigt på mina inlägg.Varför har kvinnan ansvaret för att barn lämnas på dagis?Du anser alltså att män slipper undan sitt föräldraransvar?På vilket sätt är en människa fri som inte är ekonomiskt oberoende.Som du ser är jag feminist och mor, värnar om barnen och kräver att pappan till mina barn som faktisk han som jag vALT att skaffa barn faktiskt tar hand om sina barn på samma sätt som jag.varför menar du att han inte skulle det?Jag upprepar, för mig är det oansvarigt och ofritt att inte arbeta (pension, frihet osv), för en vuxen frisk människa ska arbeta och ska få arbeta om den vill det oberoende av kön. Du utgår från vad som gör dig lycklig. Alla är vi olika.Jag är en stark ekonomiskt obeoroende person och en hängiven mor.och detsamma gäller fadern!

 17. ett bra inlägg

 18. Jag tycker att det låter som manshat när man fråntar pappan sin viktiga roll i familjen.Läs lite bloggar här om pappor som inte FÅR ta hand om sina barn, för att mammorna beter sig som du gör här.Det är mansförakt i allra högsta grad.

 19. Visst är det en feministdiktatur ni lever i därborta. Skrev ett inlägg där jag snarare jämförde feminismen med en religion, vars dogmer ses som obestridiga sanningar och där man ej bör ifrågasätta feminismen. hxxp://blogg.aftonbladet.se/9880/perma/928740Bara se hur starka känslor du väcker genom att kritisera feminismen. Alla kommer dragandes med hur det var för 100 år sedan, och att det på något sätt skulle rättfärdiga de tokerier de ägnar sig åt nuförtiden. Eller som Doris Lessing, nobelpristagaren sade, dagens feminister ägnar sig åt att smutskasta män i allt för stor utsträckning.Skrev om det härhxxp://blogg.aftonbladet.se/9880/perma/585158

 20. Dagens feminism börjar tyvärr allt mer likna en religiös sekt. Det går inte framföra kritik mot någonting utan att bli anklagad för att vilja återgå till grottstadiet.Antingen accepterar man okritiskt ALLT som förs fram eller också ses man som någon som totalt motarbetar allt vad jämlikhet heter.Hur har det blivit så här?????

 21. Fundersam och Akantus:Var någonstans finns något konstruktivt i det ni säger?Hur ser er jämlikhet ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: