Könsgalen politik skadar barn


Östra Ölands fria horisont, en av Sveriges bästa bloggar, hittade jag följande kloka ord:

Könsgalna domstolar orsakar barnmisshandel
Den inbillade jämlikheten mellan könen, tanken att mannen betyder lika mycket för det lilla barnet som modern, har lett till ren barnmisshandel.

Den ”moderne mannen” inbillar sig nu att han kan ersätta modern. I skilsmässofall som jag känner till begär mannen att få halva tiden med spädbarnet.

Men var och en som haft att göra med barn vet att de första fyra-fem åren betyder fadern ingenting; han  är en familjeförsörjare i bästa fall, en assistent som kan hjälpa till och underlätta för modern, och hans roll är just denna, att bistå.

Den nära biologiska kontakten föreligger mellan barnet och modern – barnet bryr sig bara om mamma och maten och pappa är under de tre första åren en skuggfigur av noll och intet värde annat än som familjeförsörjare/assistent.

Fjollerierna med den nye mannens modersroll leder nu till att spädbarn skiljs från sina mammor och förs gråtande och skrikande till sina fäder, som i sin inbilskhet tror att de kan ersätta mamman.  En ren tragedi och stridande mot all biologi och sunt förnuft är ju den bisarra tanken att små barn kan uppfostras hos två män inom en homosexrelation. Vad resultat därvid kan bli lär vi nog få erfara. Att beröva barnet en mamma genom att tillåta adoption homorelationer är grymt. Då sätts inte barnet i centrum utan inbillade behov hos män.

Den inbillade modersrollen hos män leder också till att spädbarn skjutsas kors och tvärs genom Sverige, hundratals mil i veckan, för att tillfredställa könsgalna domstolar som beslutat om delad vårdnad.

Detta är inget annat än barnmisshandel.

Pappan kan spela en roll för barnet, men först när barnet blivit 4-5 år – då kan pappa bli intressant, men innan dess, han är ett bihang, visserligen viktig, men dock ett bihang.”

Detta är nog den bästa och mest svidande kritik mot dagens köngalenskap som jag någonsin läst. Jag kan lägga till en annan tragisk följd: Frustrerade män som skakar sina skrikande spädbarn – ibland till döds.

Annonser

13 svar

 1. Jag håller inte riktigt med om åldern där.Skulle vilja säga att det är lite individuellt mellan 2-3års ålder och upp till 4-5års ålder. Men annars:DAMN STRAIGHT!!!

 2. Tror vi behöver diskutera det här med homoadoptioner också …

 3. Ehum.. Själv skulle jag vilja säga att personen som skrivit detta är ute och cyklar.. Jättemycket!Att barn ser mamma som trygghet är ju för att mamman oftast är den som spenderar mest tid med barnen.. Barn som spenderar mest tid med sin pappa ser ju pappan som trygghet.. Kan ju inte vara så svårt att förstå?

 4. Det finns otroligt många pappor i sverige som skulle ta FAN så mycket bättra hand om sina barn än mammorna.TROR inte alls på det där om att mamman är viktigast. Okej att de flesta mammor har hand om barnen, men fick bara killarna en möjlighet så skulle de fixa det precis lika bra. Tack för ordet

 5. Den som tycker texten är bra är en egoist. En sån kvinna som inte delar med sig av föräldraledigheten utan vill vara hemma med barnet/barnen medan pappan bidrar till försörjningen. En lat hemmafru helt enkelt.

 6. Let’s give a hand to this new blog, friends, help to make a little propaganda, please:http://politikidag.bl

 7. En sak är jag säker på; ett spädbarn ska inte kastas fram och tillbaks mellan föräldrarna utan ha en fast plats. Det tycker jag är vitkigt upp till treå årsålder. Men jag anser inte att fadern är en skuggfigur upp till 4-5 årsålder. Absolut inte!!! Alla kvinnor är inte bra mödrar, alla fäder är inte bra fäder. Modern har mjölken (om hon nu ammar), annars tror jag att båda föräldrar kan älska sina män lika mycket. Om fadern tar del av barnet från början som modern kommer att barnet nära.

 8. Det finns inga belägg för att fäder är värre på att skaka spädbarn än vad mödrar är.Mödrar är överrepresenterade inom alla former av barnmisshandel, pga att de tillbringar såpass mycket mer tid med barnen än vad fäderna gör. Och detta trots att oerhört mycket av den grövre bestraffningen ”delegeras” till papporna. Vem har inte hört en mamma säga ”Vänta du bara till pappa kommer hem…!” ? Så kommer pappan hem, han har inte en aning om vad som hänt ( mer än att han får den ena sidans=mammans version), och så ska han bestraffa ett barn som i de flesta fall redan glömt vad han eller hon gjort för fel…

 9. Jo, jag brukar tycka att mycket som skrivs här på feminix är rätt bra, men det här var rent uppåt väggarna… sexistiskt, diskriminerande och bara urbota dumt.Säg det, att mamma är alltid bästa föräldern till min lilla dotter när hon kommer gråtandes bara för att hon måste till mamma.”Mamma är dum mot mig” får Du till svar…

 10. absolut sanning.den är hård men det är bevisat med mycket foskning att barn är mer knutna till modern första 3 åren. men attt det efter denna tid jämnar ut sig för döttrarna, och sönerna har en tendens att dra sig till appas håll pga att denne kan börja tillfredställa behoven som en pojke får efter3 års ålder. det är jag som kvinna absolut inte sur över. självklart har min son de behoven. Ett spädbarn har andra behov och där är det BEVISAT att kvinnan är överlägsen+ bröstmjölken.så snälla alla ni som tror att män är som kvinnor, vakna upp, och låt er erkänna för er själva att män och kvinnor i regel ÄR OLIKA!! det ser man tydligt på våra sätt att vara, betee oss, känslighet. det är ett faktum. och den som då påstår att skillnaderna inte påverkar ett barn på något sätt har verkligen fått saker om bakfoten. eller så skäms man över sitt kön.varför inte vara stolt över sitt kön, OCH DE OLIKA BRA SAKERNA VI KAN?????löjligt med kvinnor som tror att de kan få exakta yrken som män när dessa i fysiken ÄR annorlunda byggda, och där deras psyke kanske inte heller alltid passar.nu till poängen: kort sagt, OFTAST LÄMPAR SIG MAMMA BÄTTRE I BÖRJAN AV ETT LITET BARNS LIV, ( OM VI TITTAR FRÅN BARNETS BEHOV), OFTAST PASSAR TEX EN MAN SOM DÖRRVAKT PÅ EN KROG. VISST FINNS DET EXTREMA KVINNOR SOM KAN HANTERA EN MAN PÅ 100 KG, PÅVERKAD OCH AGRESSIV, MEN DET ÄR JU LÅNGT IFRÅN DEN ”VANLIGA KVINNAN”!!!!lIKASÅ FINNS DET MÄN SOM I PSYKET KANSKE HAR EN KVINNAS EGENSKAPER, MEN DET ÄR LÅNGT IFRÅN HÄLFTEN!!!!VI ÄR OLIKA, TACKA GUD FÖR DET, ANNARS KUNDE JAG LIKA VÄL VARA HOMOSEXUELL!

 11. Nonsens!M.

 12. ETT TILLÄGG.barn ska inte skapa rättvisa mellan föräldrar!man får som förälder offra sig, en får stå tillbaka under barnets första år, då proritet är trygghet, kontinuelitet, = ett boende.och har ett barn fötts med en ensam mamma så kommer denna automatiskt vara knuten till henne, och detta hem!!!eller ska pappan ta barnet nyfött på förlossningen tycker ni? är det bra för barnet??? kvinnan kan ge ett immunförsvar som barnet kommer a´tt ha nytta av resten av livet. eller påstår ni kanske att mannen är överlägsen psykiskt så att han fortfarande är av större betydelse än kvinnan??detta är kvinnoförtryck! inte nog med att männen ska dominera på arbetsmarknaden (vilket jag förstår) de kan väl åtminstone överlåta något där kvinnorna faktiskt är steget bättre än en man.bitter sanning, men helt bevisad av foskare.¨till den som inte vet, så förbereds en kvinna med hjälp av hormoner, under en hel graviditet, i psyket för att vara psykiskt ”mjuk” och mottaglig för ett spädbarn. dessa förutsättningar har inte en man.en man är något underbart, men låt kvinnan få vara kvinna……ps: någon skrev innan att män inte alls dominerar i våld, tyvärr är ochså detta helt klart bevisat + bevisat i mycket högre statistik. likaså i våldtäkter, visste ni att en kvinna dömdes för våldtäckt på en kvinna och att detta är så ytterst ovanligt att ingen forkning gjorts ännu på den typen av brott? stod i tidningen i september………

 13. OCH SJÄLVKLART FINNS DET DÅLIGA MAMMOR.där barnen inte har en fungerande mamma, hon kan vara psykiskt sjuk, och var rent elak mot sina barn, eller till och med mörda sina barn.men männen överrepresenterar återigen detta, MED BEVIS. jag tror inte att män i dagens samhälle heller mår bra av alla krav som ställs på dem. förr accepterade vi att vi har olika uppgifter i livet. idag ska allt vara jämt fördelat mellan kvinnor och män på barnens bekostnad. visste ni att de mest jämställda kommunerna i sverige ochså plötligt har sämre hälsa?männen har plötligt börjat konsumera mer alkohol, pga att de är hemma mer…..och man har ochså sett att dessa kommuner har lägre livslängd, m.mdetta är bevisat, återigen. för jag tror att vi passar för olika saker, även om det finns de män som passar till ”kvinnogöra”, men detta är definitivt inte majoritet av män.likaså finns det ”manliga” kvinnor. hör heller inte till majoritet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: