Svenskar minoritet om 20 år


Amr Khaled, egyptisk islamsk imam, intervjuas i Memri TV. Där säger han att det finns 25-30 millioner muslimer i Europa och eftersom muslimer får barn hela tiden, vilket européerna inte får, så kommer muslimerna att vara i majoritet inom 20 år.

Det finns många som tvivlar på detta och tror att det är fria fantasier av ett fåtal förvirrade fobiker. De bör fundera över varför han, en muslim, skulle ljuga för att stödja de som varnar för muslimerna.

Klicka på denna LÄNK så kommer ni till Tankesmedjan Feminix, där jag har översatt vad imamen säger. Klicka på denna LÄNK så kommer ni till filmen.

Annonser

3 svar

  1. Har sett filmen. Självklart kommer muslimerna vara i majoritet om ca 20-30 år med tanke på hur otroligt många barn de föder, och hur stor invandringen är.

  2. HAHA, vilka dumheter…

  3. frågan är väl snarare om detta på något sätt är ett problem snarare än om det kommer vara så?20 år är lång tid på den tiden hinner man integreras mycket, visst, majoriteten kommer härstamma från muslimska länder men vad gör det? det är inte så att hela europa helt plötsligt kommer gå under sharia lagar och allt möjligt. Och de flesta av dessa muslimer kommer antagligen också vara hälften kristna, för ni vet väl att kristna och muslimer gifter sig ibland? Eller är det helt otänkbart i era ögon att en vanlig svensk skulle gifta sig med tex en kurd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: