Uppvärdera moderskärleken!


Svenska feminister har valt helt fel väg till jämställdhet mellan könen. De vill tvinga alla kvinnor att bli som män, och arbeta exakt lika mycket som män, trots att många av dem vill vara hemma med sina barn.

Varför är sossar så fixerade vid dagis?

Jag vill att den som vårdar egna barn ska räknas som lika samhällsnyttig som de som jobbar på dagis. De ska räknas som arbetande med barnomsorg helt enkelt. De ska ha lön, samma summa som dagis och fritids kostar. Föräldrar ska få skatteavdrag för varje barn, ensamföräldern ska få dubbelt avdrag.

Detta gör att alla kvinnor kan välja det de själva vill. Varför avskyr feministerna detta?

NerikesAllehanda finns en fin insändare:

  • Moderskärlek kan beskrivas som den enda sanna kärleken, eftersom den inte fodrar någon kärlek tillbaka. Den är villkorslös. Ingen fröken på något dagis kan känna såsom en mamma gör för sitt barn. De har inte tid att känna så heller med allt större barngrupper och allt yngre barn.

Om man kollar de olika partiernas hemsidor så finner åtminstone jag att SD har den bästa familjepolitiken, med valfrihet mella hemmet och dagis.

Hedra mödrarna! Skrota feminismen!

Annonser

2 svar

  1. My blog was deleted. I’m trying to have a new blog and re-publish what I have saved but it has been a clean persecution because every post has been reported and deleted as ‘inappropriated’, posts that were published for months.That proves how much they want to hide the truth.

  2. Nej, skrota INTE feminismen. Jag vill inte tvingas vara bunden till en roll som du eller någon annan vill tvinga mig att leva i. Jag vill vara mig själv, leva i frihet och jämlikhet, och JA, jag vill leva med en man som ser mig som sin jämlike och som jag DELAR hemmets alla sysslor med, som tar hand om barnen TILLSAMMANS med mig och jag VILL tjäna pengar, då jag anser det vara grunden för min personliga frihet. Jag vill vara den människa jag är och den är långt ifrån den väna lilla kvinnan du framställer kvinnor som. Jag är en god mor, men fadern till mina barn är en lika god far, vi sammarbetar och jag vill inte ha det på något annat sätt. LEVE FEMISMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: