Rädda eller krossa familjen?


Sossarna gör helt klart att deras mål är att minimera tiden barn och föräldrar kan få tillsammans. De vill KROSSA familjen med andra ord. Feminismen har gjort dem helt bindgalna.
I DN: Vi vill ha dagis dygnet runt. Och på Newsmill. Och Tankesmedjan Feminix.

Det finns dock två partier som vill VÄRNA familjen, Sd och Kd.

Ska beskattningen användas som ett medel att skilja barn och föräldrar åt? Eller ska skatten ta hänsyn till hur många som ska leva på lönen?
Ska föräldrarna jagas bort från barnen eller inte? Det är faktiskt upp till oss att bestämma på valdagen.

Annonser

6 svar

  1. Hur menar du att lösningen ska se ut?

  2. Du som gnäller om feministernas ”förstörelse”.Var glad att du ens kan sitta här och yttra din åsikt…det vet du nog att det inte alltid varit självklart.

  3. Problemet är annars att det inte finns några familjer idag, jo förresten, barnen har väl typ två, tre olika att vara hos.

  4. Charlie Weimers presenterar ett förnuftigt förslag i Världen i dag, i deras artiklar om hur hemmafamiljen diskrimineras. Frivillig sambeskattning kombinerat med barnavdrag ger en hygglig levnadsstandard även till hemmafamiljen.

  5. Nej det håller inte, kvinnor vill inte stå kvar vid spisen föstår du. De tröttnade för ett hundratal år sedan. Har du inte hängt med?

  6. Jag tror på ett jämlikt samhälle. Där män och kvinnor arbetar tillsammans. Där kvinnor har samma frihet och oberoende som män njutit av i årtusenden. I de flesta delar av världen är mannen norm, han är överhuvud och försörjaren-och ändå så ser världen ganska rutten ut-så tydligen har det inte gjort världen bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: