Feministlycka – manlig amning!


Feministen Maria Wetterstrand skriver (Expressen 25/12 08)att idrotten måste bli mer ”jämställd”, det är för mycket manlighet i idrotten.

Hon klagar på att barn som dansar är nästan bara flickor och barn som spelar ishockey är bara pojkar. Om man ändrar på detta, blir det mer jämställdhet, tror hon.

Men jag vet något mycket effektivare: Tvinga männen att amma sina barn! Kvinnan föder ju barnen, då är det väl inte mer än rättvist att männen ammar dem, eller hur feminister?

MÄN KAN AMMA! Det står att läsa i Allt om barn. Det är en kvinnlig professor som säger det och då måste det vara sant.

Tvång för jämställdhetens skull – det är ju för vårt eget bästa!

Annonser

3 svar

  1. Vad har amning med idrott att göra….suck…du håller på att spåra ut.

  2. Amning har väl lika mycket med jämställdhet att göra som idrott har? Liksom allt mänskligt har med jämställdhet att göra. Trodde jag i alla fall… Håller jag på att spåra ur för det? Jag tror det handlar om ilska över allt vansinnigt och maktlösheten att inget kunna göra åt det utom att lägga sin röst vart fjärde år.

  3. Jag tycker det är helt rätt att se till att män får amma. Jag är man som inte får amma. Jag skulle gärna vilja amma. Finns det någon hjälp att få? Nej. Finns det ens någon information från FVC? Nej. Finns det ens något som heter FVC? Nej. Vill modern till barnet mitt släppa sitt barn i från sig? Nej. Det är skit med alltihop. Skrota feministpacket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: