Den omöjliga mångkulturen


Tankesmedjan Feminix skriver:

Att bjuda in muslimer och islam till Sverige i tron att vi därigenom ska få mångkultur är tyvärr ett naivt önsketänkande. Muslimer accepterar helt enkelt inte någon annan religion eller kultur än den islamistiska. I muslimska länder råder extrem monokultur och intolerans mot andra folk och kulturer. Endast islam är tillåten. Upplysning och vetenskap ses med misstänksamhet, fruktan och avsky.

Tyvärr tycks hela det europeiska etablissemanget ha drabbats av detta barnsliga självbedrägeri. Man tror att alla kulturer är lika goda. Man har gått så långt att man faktiskt tolererar intoleransen. Man förstår inte att man därigenom gräver sin egen grav. Genom att tolerera den islamistiska intoleransen utplånar man den västerländska kulturen.”

Ska arvet till våra efterkommande bli ett muslimskt Sverige?

Annonser

5 svar

  1. Detta inlägg är ju rent av löjligt och fördomsfullt rakt igenom!

  2. allvarligt. Jag har läst svenska lagboken och den är både skrämmande och gammeldags. och ja jag är S V E N S K.Allvarligt vad tycker du om samerna.?Är dom urbefolkning om dom åker skoter o helekopter.För fan väx ur din illussion.

  3. Men hallå! Snacka om att kasta sten i glashus! Vem är det som inte accepterar andra religioner eller kulturer, som är intolerant och ser andra med misstänksamhet, fruktan och avsky.Ta dig en titt i spegeln, så ser du något som jag fruktar mer en muslimska invandrare…

  4. janne jag håller med dig men jag tror att den som ligger bakom bloggen är bara en spjuver som retas.har kört argument men dom har inte klarat att svara på dom.kram

  5. Håller med till 100%. Väl skrivet. Jag vill inte ha ett muslimskt Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: