Ska muslimer föda Sveriges barn?


Tankesmedjan Feminix skriver:

”Nu måste svenska kvinnor förvärvsarbeta lika mycket som männen för att överleva ekonomiskt och bli jämställda. Hon hinner knappt föda ett enda barn och sen snabbt lämna bort det och börja jobba igen.

Muslimerna i Sverige struntar i detta ”barnförakt”. De muslimska kvinnorna följer sina traditioner och fortsätter att föda många barn. Bland muslimerna respekteras hon för detta. De förstår att värdesätta kvinnan när hon föder och vårdar barnen.

Detta har vi svenskar förlorat.

I vissa städer föds det redan idag flera muslimska barn än svenska.”

 

Läs mer: Tankesmedjan Feminix

Annonser

2 svar

  1. Sätt igång och föd fler barn själv då, så är ‘problemet’ löst. Säg till dina vänner också. Skaffar man barn ska man också ta hand om dem. Men man får avstå från en hel del saker om man ska ha fler barn. Prylar och utekliv är ett par saker. Om en svensk kvinna tror hon både kan äta kakan och ha den kvar får hon väl tänka om. Vill man inte göra några uppoffringar när man skaffat barn så skulle man kanske inte haft några alls. Vem har sagt att livet blir som innan? Det ska det heller inte vara.Den där sidan Feminix är så invandrarfientlig att det bara är löjligt.Klaga på INVANDRARPOLITIKEN, inte på invandrarna.Ha en bra dag.Kao

  2. Jag är inte fientlig mot enskilda invandrare. Jag är god vän med flera. Det är politikernas ohämmade massinvandring jag är emot. Jag är också emot den barnfientliga jämställdheten som feministerna tvingat fram och som gör att det föds så få barn i Sverige.Har du inte märkt att det är dagis som tar hand om barnen hela dagarna? Föräldrarna är ju bara ett komplement. Vakna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: