Ge hemmaföräldrarna tio tusen i lön!


Tankesmedjan Feminix skriver att: ”Hemmaföräldrar måste jämställas med de förvärvsarbetande!

David Norlin har startat ett nätverk Pappor för individuell föräldraförsäkring – PIFF. Jag har döpt om det till Pappor i feministfällan. Det passar bättre.

Jag hörde David Norlin i radions studio ett och han visade att han inte förstått något om människans medfödda könsskillnader. Det var tragiskt att höra.

Han har fastnat i feministernas förakt för kvinnans moderskap och deras beundran för det manliga förvärvsarbetet. Han har gått på feministernas lögn om att kvinnan kan jämställas genom att hon jagas, med hjälp av ekonomisk piska, bort från hem och barn ut till lönearbetet. Detta innebär att barnen förlorar den nära kontakten med båda föräldrarna. Från ett års ålder tillbringar de hela dagarna i barnkollektiv med ytliga kontakter och utbytbara vårdare. Att separeras från modern innan de fullbordat anknytningen vid ca tre års ålder är givetvis förödande för barnen. […]

Vi måste bryta detta vansinne! Kvinnor kan inte jämställas genom förakt, tvång och piskor. Nej, det krävs respekt och uppvärdering av det kvinnliga könet och dess unika egenskaper.


Därför måste hemmaföräldrar få en lön för sitt arbete med barnomsorg!

Annonser

3 svar

  1. 25-30000 i lön Tänk på hur mycket jobb det är i ett hushålle ca 14-15 timmars arbete per dag med alla bestyr med mat ,tvätt ungar o handla städa mm om jag var rik så är det den lönen min hemhjälp skulle få ca 30 000 i månaden

  2. Jaha… Och var skulle de pengarna komma ifrån? En dagmamma tjänar ca 19000 i månaden och har ansvar för 5 barn, vilket gör att 10 föräldrar kan jobba heltid och bidra till sveriges framtid. Vill en mamma vara hemma med sitt barn längre än ett år så ge henne en femtedel av dagmammans lön vid 1 barn, 2 femtedelar vid 2 barn osv. Sedan gör lite avdrag för att hon inte betalar skatt utan bara får bidrag och inte själv bidrar med ett skit mer än att hennes barn kommer att bli socialt missanpassade när de börjar skolan!

  3. Har en inte råd att själv betala för ens barn så ska en inte skaffa barn. Andra ska inte betala för att en skaffar barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: