Feministerna är kvinnornas fiender


Feministerna föraktar det kvinnliga. Moderskapet ? Inget värt. Föda och amma barn? Inget värt. Vårda egna barn? Absolut noll värde. Däremot är vård av ANDRAS barn mycket märkvärdigt och fint.

Det feministerna inte begriper är ingen och ingenting kan få ett högre värde genom NEDVÄRDERING.

Feminister borde gå i terapi för att bli av med sitt oresonliga hat mot kvinnliga kvinnor och moderliga mödrar.

Länge leve Sverigedemokraterna! De har nämligen den bästa jämställdheten och den bästa familjepolitiken.

Annonser

7 svar

  1. Det handlar inte alls om nedvärdering.Förstår inte hur du kan göra den kopplingen? Varför kan inte människor själva få bestämma vem som ska vara hemma med barnen, mamma eller pappa? Om du fick som du ville skulle alla pappor förvägras kvalitetstid med sina barn. Barn behöver flera vuxna förebilder, inte enbart en mamma.

  2. Du har missförstått mig. Jag vill ha bort dagistvånget. Jag vill införa en ekonomisk ersättning till hemmaföräldrar oavsett kön. Jag tror att ettåringar behöver få en nära kontakt med en person, oftast mamman, hellre än tio ytliga kontakter med dagispersonal. Har du hört talas om anknytning mellan barnet och den viktigaste vuxne, oftast mamman? Den behöver ca tre år för att fullbordas.Och jo, jag framhärdar, det handlar om feminismens nedvärdering av det kvinnliga.

  3. Fast, när du skriver ”feministerna” så syftar du då på samtliga feminister? Jag anser mig själv vara en feminist, dvs som tror på jämställdhet mellan man och kvinna, och jag föraktar verkligen inte kvinnliga kvinnor osv…

  4. Jag tror, precis som Carstoned, att feminism är ett vitt begrepp. Dels har vi dom knäppgökarna som tycker att Frugårman-skyltar är någonting viktigt. Dels har vi feminister som faktiskt har en förnuftig syn på jämställdhet. Jag tror att andra kategorin är större, men den första kategorin drar till sig mer uppmärksamhet just för att knäpphet skapar bra nyheter.

  5. Instämmer!Jag tar också ställning mot feminism.Rättvisa är fullt tillräckligt.

  6. Mitt inlägg hade inget med feminism att göra egentligen -jag tycker bara att det är löjligt med ammande karlar

  7. Håller helt med dig, att feminister hatar kvinnor och allt som har med att vara kvinna. Kravet att män ska bli kvinnor är spiken i kistan.Tyvärr är Socialdemokraterna fullt av galna feminister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: