Det unikt kvinnliga – värdelöst!


Det unikt kvinnliga är inte värt något i dag. Att vårda egna barn anses inte mer värt än att vårda egna hundar eller katter – noll kronor. Det är mindre värt än arbetslöshet. Det ses som FRIVILLIG ARBETSLÖSHET!

Detta KVINNOFÖRAKT kan vi tacka feministerna för!

Nu måste kvinnor efterlikna män för att få ett värde!

Är det klokt det? Nej det är VANSINNE!

Annonser

9 svar

  1. Jag håller med dig fullständigt!!!

  2. Vadå unikt kvinnligt?Att bära dem, föda dem och amma – ja, det är unikt kvinnligt.Men byta blöjor, mata, leka, passa – det klarar varenda man jag känner lika galant som de kvinnor jag känner…

  3. Bra Islandsmamman , håller med dig , vad är det för tycka synd om mig snack hela tiden , killar är inte fråntagna detta utan kvinnor gör de glatt åt dem why????

  4. Kvinnor har aldrig haft nåt högre värde… men lite högre blir det om kvinnan har egna pengar!

  5. Det är inte kvinnor som ska rätta sig efter män utan män ska närma sig och värdera kvinnorna för vad dom är värda = Lika för båda könen

  6. ehhh say what?Det är väl för det första lika stort ansvar att vara mamma som att vara pappa?Och för det andra får man inte mer ”betalt” för att vara hemmapappa än att vara hemmamamma.Och för det tredje sitter inte kvinnligheten i att vara husmor.Jag har inget intresse av att vara det men är nog så kvinnlig ändå.

  7. jag håller med islandsmamman, väldigt bra skrivet!/sarah

  8. Feminister förstår inte att man måste jämställa de båda könsrollerna, den kvinnlig och den manliga. Man ska inte, som nu, göra den ena värdelös medan den andra får allt värde.Varför förstår ni inte detta?Om man vill jämställa det barnafödande könet med det ickefödande/förvärvsarbetande, måste barnafödandet få samma värde som förvärvsarbetet. Jämställa det lägsta med det högsta innebär att man höjer, inte sänker, det lägsta. Man och kvinna är olika och måste få vara det!

  9. Vad ska du göra med oss kvinnor – och vi är ganska många sådana – som inte tycker att det är nån höjdare att vara hemma med barnen, skura och baka? Själv avskyr jag djupt och innerligt hushållsgöromål och tycker det är hejdlöst tråkigt och deprimerande. Jag är feminist just för att den ”kvinnliga könsrollen” gör att jag känner mig strypt, jag känner mig inte hemma där. Fram för att låta MÄNNISKORNA uppfylla sina individuelle potentialer och låta barnen få ta del av omvårdnaden från ALLA vuxna i sin närhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: